Αρχική σελίδα / Πρώτες ύλες

Πρώτες ύλες


Για να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων ζύμης ΚΑΝΑΚΙ, δίνουμε τεράστια σημασία στις πρώτες ύλες των προϊόντων μας. Για να ενταχθεί ένας παραγωγός στη λίστα των προμηθευτών μας περνάει από επισταμένους ελέγχους από ειδική ομάδα επιστημόνων που αξιολογούν όλες τις παραμέτρους που επηρεάζουν την ποιότητα και την ασφάλεια του προϊόντος που προμηθευόμαστε από αυτόν. Για την κάθε πρώτη ύλη ορίζονται προδιαγραφές τόσο τεχνικές όσο και ποιοτικές που συχνά είναι κατά πολύ αυστηρότερες από τα οριζόμενα από το νόμο. Κάθε πρώτη  ύλη που παραλαμβάνετε θα πρέπει να συνοδεύετε από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά αναλύσεων  που να επιβεβαιώνουν τη συμμόρφωση τους με τις προδιαγραφές. Ενώ παράλληλα και ο δικός μας ποιοτικός έλεγχος πραγματοποιεί συνεχείς αναλύσεις.

Το αλεύρι, η βασική πρώτη μας ύλη, ανάλογα με το ζυμάρι για το οποίο προορίζεται έχει πολύ ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την υφή και την αντοχή του τελικού προϊόντος. Το αλεύρι φυλάσσεται σε ειδικά σιλό και η μεταφορά του στις διάφορες παραγωγικές μονάδες του εργοστασίου γίνεται μέσα από εναέριες σωληνώσεις χωρίς να το αγγίζει ανθρώπινο χέρι.

Στα προϊόντα με γέμιση η διαδικασία ανεύρεσης των υλικών των γεμίσεων μας κάνει να ταξιδεύουμε  σε όλη την Ελλάδα αλλά και στον κόσμο. Φέτα και μυζήθρα από τυροκομεία της Ηπείρου, αυθεντικό gouda και edam από την Ολλανδία, μοτσαρέλα από την Ιταλία και αλλαντικά από τις πιο αξιόπιστους έλληνες παραγωγούς.

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο