Αρχική σελίδα / Τρόποι Χρήσης Προϊόντος

Τρόποι Χρήσης

Ζύμη Κουρού

Ζύμη θριφτή και νόστιμη για τάρτες και πίτες

Η Ζύμη Κουρού είναι φτιαγμένη από εκλεκτό αλεύρι, μη υδρογωνωμένα φυτικά λιπαρά και μαγιά. Όταν ψήνεται, δε φουσκώνει, αλλά γίνεται θριφτή και νόστιμη. Είναι κατάλληλη για αλμυρές και γλυκές τάρτες και για τραγανές πίτες, για κις λορέν και για τις δικές σας μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.

Κάθε συσκευασία περιέχει 2 ξεχωριστά συσκευασμένα φύλλα (30x37cm).


Βάρος Προϊόντος: 700g

Απόψυξη:

Πριν χρησιμοποιήσετε τη Ζύμη Κουρού, αφήστε την να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου ή από το προηγούμενο βράδυ τοποθετήστε την στην συντήρηση του ψυγείου σας, μέσα στην κλειστή συσκευασία της. Μη προσπαθήσετε να ξετυλίξετε τη ζύμη που δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυμματιστεί. Συνιστάται να είναι πλήρως αποψυγμένη αλλά κρύα όταν την χρησιμοποιήσετε.
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Ξετυλίξτε την Ζύμη πάνω στο πλαστικό φιλμ που είναι τυλιγμένη η ζύμη και αναποδογυρίστε την με το πλαστικό φιλμ στην βουτυρωμένη ταρτιέρα ή το ταψί σας. Στη συνέχεια πατήστε με τα χέρια σας από την πλευρά του φιλμ ώστε η ζύμη να πάρει την μορφή σκεύος σας, ξεκολλήστε το φιλμ απλά τραβώντας το και θα έχετε μεταφέρει την ζύμη χωρίας καν να λερώσετε τα χέρια σας. Αν απαιτεί κόψιμο μπορείτε να κάνετε την προεργασία πάνω στο πλαστικό φιλμ διατηρώντας τον πάγκο της κουζίνας σας καθαρό.

Φτιάξτε:

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο