Αρχική σελίδα / Τρόποι Χρήσης Προϊόντος

Τρόποι Χρήσης

Φύλλο Βηρυτού

Εξαιρετικά λεπτό φύλλο με βούτυρο και αβγό για σιροπιαστά γλυκά

Εξαιρετικά λεπτό φύλλο, φτιαγμένο από εκλεκτό αλεύρι, βούτυρο και αβγό. Το λεπτό του πάχος, σε συνδυασμό με το βούτυρο και το αβγό, το κάνει πολύ αφράτο και χρυσορόδινο όταν ψηθεί και το βοηθά να απορροφά καλύτερα το σιρόπι. Οι τραγανές στρώσεις φύλλου στα γλυκά σας θα λιώνουν σαν αφρός στο στόμα σας, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Είναι κατάλληλο για γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά, σαραγλάκια, φωλιές και όλων των ειδών τα σιροπιαστά γλυκά του ταψιού.
Κάθε συσκευασία περιέχει 13-14 φύλλα (37x50cm).

Βάρος Προϊόντος: 450g

Απόψυξη:

Πριν χρησιμοποιήσετε το Φύλλο Βηρυτού, αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου μέσα στην κλειστή συσκευασία του για να μη χάσει την υγρασία του. Μη προσπαθήσετε να ξετυλίξετε ένα φύλλο που δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυμματιστεί.
Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, διατηρήστε το φύλλο σκεπασμένο με μια υγρή πετσέτα μέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας.
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Φτιάξτε:

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο