Αρχική σελίδα / Τρόποι Χρήσης Προϊόντος

Τρόποι Χρήσης

Σφολιατάκια Στρογγυλά

Αφράτη ζύμη που φουσκώνει για πιτάκια και βολ ο βαν

20 Στρογγυλά τεμάχια σφολιάτας, μιας ειδικά σχεδιασμένης αφράτης ζύμης, φτιαγμένης από εκλεκτό αλεύρι και μη υδρογωνωμένα φυτικά λιπαρά, που όταν ψήνεται φουσκώνει σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά λεπτά φύλλα. Είναι κατάλληλα για αλμυρά και γλυκά πιτάκια αλλά και για αφράτα βολ-ο-βαν, για ατομικά κρουασάν, κορνέ, μιλφέιγ και για τις δικές σας μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.

Κάθε συσκευασία περιέχει 2 ξεχωριστά συσκευασμένες δεκάδες, με διαχωριστική μεμβράνη ανάμεσα τους για να μην κολλάνε κατά την απόψυξη.

 


Βάρος Προϊόντος: 450g

Απόψυξη:

Αφαιρέστε από τη συσκευασία το ένα ή και τα δύο σακουλάκια (ανάλογα με το πόσα θέλετε να χρησιμοποιήσετε) και αφήστε τα να αποψυχθούν για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου ή από το προηγούμενο βράδυ τοποθετήστε την στην συντήρηση του ψυγείου σας, μέσα στο κλειστό σακουλάκι τους. Μη ξεχάσετε αν δε θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε όλα, να τα βάλετε αμέσως στην κατάψυξη πριν να αποψυχθούν. Συνιστάται να είναι πλήρως αποψυγμένα αλλά κρύα όταν τα χρησιμοποιήσετε. Τα διαχωριστικά φιλμ δεν είναι κατάλληλα για ψήσιμο και πρέπει να αφαιρούνται μετά την απόψυξη.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Φτιάξτε:

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο