Αφράτη ζύμη που φουσκώνει στο φούρνο και στο τηγάνι. Κατάλληλη για πίτσες, πεϊνιρλί  και ό,τι βάζει ο νους σας!

Η Ζύμη για Πίτσα είναι κατάλληλη για πίτσες, πεϊνιρλί, calzone. Όταν ψήνεται, φουσκώνει και γίνεται αφράτη. Είναι ζυμωμένη με μαγιά που της δίνει πλούσια γεύση και αναδεικνύει τη νοστιμιά των υλικών που συνοδεύει.

Βάρος Προϊόντος: 650g

Ζύμη για Πίτσα

Ζύμη με προζύμι, προζύμι, puff pastry, pizza
Σχετικές Συνταγές

1. Διατήρηση

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.

ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΘΙΑΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

2. Απόψυξη

Πριν χρησιμοποιήσετε τη Ζύμη για Πίτσα, αφήστε την να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου μέσα στη συσκευασία της. Η Ζύμη για Πίτσα είναι μαλακή όταν ξεπαγώσει.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

3. Τρόποι Χρήσης

4. Συστατικά

Αλεύρι σίτου, νερό, φυτικά λιπαρά (ηλιέλαιο, φυτικό μαγειρικό λίπος [φυτικά έλαια και λίπη {από φοίνικα, σόγια}, χρωστική {β-καροτένιο}], μαγιά, ζάχαρη, αλάτι, γλυκερίνη, γαλακτωματοποιητές (μόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυοξυαιθυλενικός εστέρας της σορβιτόλης με μονοελαϊκό οξύ), αντιοξειδωτικό (κιτρικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο).
Το προιόν παρασκευαάζεται σε εγκατάσταση που χρησιμοποιεί αβγό, προϊόντα γάλακτος, μουστάρδα και σουσάμι.

5. Πίνακας θρεπτικής αξίας

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑ 100g
Ενέργεια 1354 kJ / 324 Kcal
Λιπαρά 10.7 g
εκ των οποίων κορεσμένα 1.5 g
Υδατάνθρακες 49.2 g
εκ των οποίων σάκχαρα 2.8 g
Πρωτεΐνες 7.7 g
Αλάτι 0.65 g
Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο