Εξαιρετικά λεπτό φύλλο με βούτυρο και αβγό για σιροπιαστά γλυκά

Εξαιρετικά λεπτό φύλλο, φτιαγμένο από εκλεκτό αλεύρι, βούτυρο και αβγό. Το λεπτό του πάχος, σε συνδυασμό με το βούτυρο και το αβγό, το κάνει πολύ αφράτο και χρυσορόδινο όταν ψηθεί και το βοηθά να απορροφά καλύτερα το σιρόπι. Οι τραγανές στρώσεις φύλλου στα γλυκά σας θα λιώνουν σαν αφρός στο στόμα σας, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Είναι κατάλληλο για γαλακτομπούρεκο, μπακλαβά, σαραγλάκια, φωλιές και όλων των ειδών τα σιροπιαστά γλυκά του ταψιού.
Κάθε συσκευασία περιέχει 13-14 φύλλα (37x50cm).

Βάρος Προϊόντος: 450g

Φύλλο Βηρυτού

Φύλλο, Φύλλο Βηρυτού, fillo pastry
Σχετικές Συνταγές

1. Διατήρηση

Διατηρείται στον καταψύκτη (max-18°C) *** μέχρι την ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.
ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΘΙΑΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

2. Απόψυξη

Πριν χρησιμοποιήσετε το Φύλλο Βηρυτού, αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου μέσα στην κλειστή συσκευασία του για να μη χάσει την υγρασία του. Μη προσπαθήσετε να ξετυλίξετε ένα φύλλο που δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυμματιστεί.
Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, διατηρήστε το φύλλο σκεπασμένο με μια υγρή πετσέτα μέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας.
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

3. Τρόποι Χρήσης

4. Συστατικά

Αλεύρι σίτου, νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, βούτυρο (γάλα), άρωμα βουτύρου, συντηρητικό: σορβικό κάλιο 0,1%, αβγό πλήρες σε σκόνη, χρωστική: κουρκουμάς.

5. Πίνακας θρεπτικής αξίας

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑ 100g
Ενέργεια 1208 kJ / 289 Kcal
Λιπαρά 1.6g
εκ των οποίων κορεσμένα 0.5g
Υδατάνθρακες 58.9g
εκ των οποίων σάκχαρα 0.2g
Πρωτεΐνες 8.1g
Αλάτι 1.10g
Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο