Αρχική σελίδα / Παραγωγική Διαδικασία

Παραγωγική Διαδικασία


Για κάθε προϊόν έχει στηθεί μια παραγωγική διαδικασία που σέβεται τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και παντρεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αξιοπιστία της βιομηχανικής παραγωγής με το μεράκι και τη φροντίδα του χειροποίητου.

Η παραγωγική μας εγκατάσταση στη Μαγούλα Αττικής έχει καταφέρει να συνδυάσει την τελευταία τεχνολογία με τους παραδοσιακούς τρόπους παρασκευής των προϊόντων. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο φύλλο μας έχει οδηγήσει στο να σχεδιάσουμε ειδικά μηχανήματα δικής μας τεχνογνωσίας για την παραγωγή του φύλλου ΚΑΝΑΚΙ.

Εξίσου αυστηρές είναι οι διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης των εγκαταστάσεων. Ειδικά φίλτρα αέρα δεσμεύουν τους ατμοσφαιρικούς ρίπους για να μην εισέρχονται στους χώρους παραγωγής, ενώ η θερμοκρασία κάθε χώρου παραγωγής εξαρτάται από την ευπάθεια των προϊόντων που διαχειρίζεται.

Οι αυστηρές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας κάθε μονάδας του εργοστασίου αλλά και ο υψηλός αυτοματισμός εγγυούνται την υψηλή ασφάλεια του τελικού προϊόντος και δίνουν σιγουριά στον καταναλωτή που θα το επιλέξει πως αγοράζει για αυτόν και για την οικογένεια του το καλύτερο.

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο