Αρχική σελίδα / Αλυσίδα Ψύξης

Αλυσίδα Ψύξης


Όλα τα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ διατηρούνται σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες,είτε είναι νωπά και διατηρούνται στη συντήρηση, είτε βαθιάς κατάψυξης και διατηρούνται σε καταψύκτη. Σε κάθε περίπτωση, η ποιότητα του τελικού προϊόντος εξαρτάται από τη συνεπή τήρηση της αλυσίδας ψύξης από τη στιγμή της παραγωγής του προϊόντος, μέχρι τη στιγμή που θα το χρησιμοποιήσει ο τελικός καταναλωτής. Ανάμεσα στην παραγωγή και στον τελικό καταναλωτή μεσολαβούν η αποθήκευση, η διακίνηση του προϊόντος μέχρι το σημείο πώλησης, το σημείο πώλησης, η μεταφορά του προϊόντος από το σημείο πώλησης μέχρι το σπίτι του καταναλωτή και τέλος η αποθήκευση του στο ψυγείο του καταναλωτή.  Κάθε κρίκος αυτής της αλυσίδας είναι εξίσου σημαντικός για την ποιότητα του προϊόντος όταν το χρησιμοποιήσει ο καταναλωτής.

Για τη αυστηρή τήρηση της αλυσίδας ψύξης στα στάδια που το προϊόν βρίσκεται στη δική μας φροντίδα, έχει γίνει μια τεράστια επένδυση:

Κατ’ αρχή τα προϊόντα ανάλογα με τη φύση τους ψύχονται ή καταψύχονται και οδηγούνται αμέσως στους ειδικούς σχεδιασμένους ψυκτικούς χώρους στις εγκαταστάσεις μας στη Μαγούλα Αττικής. Εκεί διατηρούνται στις βέλτιστες συνθήκες θερμοκρασίας μέχρι να διακινηθούν. Φυσικά υπάρχει 24-ωρη παρακολούθηση της θερμοκρασίας και οποιαδήποτε απόκλιση διορθώνεται αμέσως. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος τίθενται αμέσως σε λειτουργία ηλεκτρογεννήτριες που εξασφαλίζουν τη θερμοκρασία των αποθηκευτικών χώρων.

Όταν το προϊόν πρόκειται να διακινηθεί, μεταφέρεται στα φορτηγά ψυγεία μέσα από φυσούνες που επιτρέπουν τη φόρτωση χωρίς απώλειες θερμοκρασίας. Το προϊόν φορτώνεται στο φορτηγό ψυγείο όπου η θερμοκρασία του θαλάμου του είναι η κατάλληλη ώστε να εξασφαλίζει τη μεταφορά του χωρίς να προκληθούν αλλοιώσεις. Ειδικά καταγραφικά θερμοκρασίας παρακολουθούν τη θερμοκρασία του θαλάμου καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς. Αυξομειώσεις στη θερμοκρασία αμέσως σημαίνουν συναγερμό τόσο στον οδηγό όσο και στο τεχνικό τμήμα που φροντίζει για την άμεση διόρθωση του προβλήματος.

Για τη ομαλή και γρήγορη μεταφορά των προϊόντων σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη, έχουν δημιουργηθεί υποκαταστήματα της εταιρίας που με απόλυτα ελεγχόμενα συνθήκες αποθηκεύουν και διακινούν τα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ. Τέλος το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας μας παραδίδει τα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ στις βέλτιστες συνθήκες στα καταστήματα πώλησης.

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο