Αρχική σελίδα / Τρόπος Χρήσης

Τρόποι Χρήσης


Βάρος Προϊόντος: g

Απόψυξη:

Πίτα της Γιαγιάς

Για να φτιάξετε Πίτα της Γιαγιάς:

 
Αλείψτε με ελαιόλαδο το εσωτερικό και τα τοιχώματα του ταψιού. Ξεχωρίστε ένα φύλλο ζύμης, χρησιμοποιώντας το πλαστικό διαχωριστικό φιλμ. Μεταφέρετε το φύλλο ζύμης κρατώντας το με τα δύο χέρια και έχοντας το πλαστικό φιλμ από κάτω.











Τοποθετήστε το φύλλο στο ταψί, φροντίζοντας το φιλμ να είναι από πάνω. Αφαιρέστε το πλαστικό φιλμ, τραβώντας με σταθερές κινήσεις το πλαστικό φιλμ (όχι την ζύμη) και μετά αλείψτε την πάνω πλευρά του φύλλου ζύμης με ελαιόλαδο. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία άλλες δύο φορές, χρησιμοποιώντας τα μισά φύλλα.











Αδειάστε τη γέμιση, αφήνοντας τα φύλλα να προεξέχουν από το ταψί, και σκεπάστε με τα υπόλοιπα ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες. Τυλίξτε τις άκρες του φύλλου, που περισσεύουν γύρω-γύρω στρίβοντάς τες ελαφρά. Χαράξτε την επιφάνεια σε μερίδες και αλείψτε και το τελευταίο φύλλο με ελαιόλαδο.

Δείτε συνταγές για Πίτα της Γιαγιάς:

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο