Αρχική σελίδα / Τρόπος Χρήσης

Τρόποι Χρήσης

Φύλλο Παραδοσιακό

Χοντρό και τραγανό φύλλο για πίτες ζυμωμένο με ελαιόλαδο!

Τώρα το αγαπημένο σας φύλλο παραδοσιακό για πίτες έγινε ακόμα πιο νόστιμο. Φτιαγμένο από αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας, ζυμώνεται με αγνό παρθένο ελαιόλαδο για να αποκτήσει την υφή του χωριάτικου ζυμωτού φύλλου. Όταν ψήνεται, χάρη στο ελαιόλαδο γίνεται ακόμα πιο απολαυστικά τραγανό και νόστιμο. Το Χοντρό Φύλλο με Ελαιόλαδο ΚΑΝΑΚΙ είναι σχεδιασμένο ειδικά για χωριάτικες πίτες, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί του πλήθος συνταγών που θα γίνουν ξεχωριστές χάρη στη πιο χονδρή υφή του και την πλούσια γεύση του.
Κάθε συσκευασία περιέχει 8-9 φύλλα (37x50cm).

Βάρος Προϊόντος: 650g

Απόψυξη:

 Πριν χρησιμοποιήσετε το Χοντρό Φύλλο με Ελαόλαδο, αφήστε το να αποψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου μέσα στην κλειστή συσκευασία του για να μη χάσει την υγρασία του. Μη προσπαθήσετε να ξετυλίξετε ένα φύλλο που δεν έχει αποψυχθεί πλήρως, γιατί θα θρυμματιστεί. Αφού ανοίξετε τη συσκευασία, διατηρήστε το φύλλο σκεπασμένο με μια υγρή πετσέτα μέχρι να ολοκληρώσετε τη συνταγή σας.
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Τριγωνάκια

Για να φτιάξετε Τριγωνάκια:

Ανοίγετε τα φύλλα στον πάγκο εργασίας και τα κόβετε κατά μήκος σε 4 λωρίδες.

Παίρνετε μία λωρίδα από το φύλλο και την αλείφετε με βούτυρο. Βάζετε στην μία γωνία μία κουταλιά από την γέμιση, διπλώνετε το φύλλο σκεπάζοντας την γέμιση και σχηματίζοντας ένα τρίγωνο.
Συνεχίζετε να διπλώνετε το φύλλο σε τριγωνικό σχήμα. Συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο με τα υπόλοιπα υλικά.Δείτε συνταγές για Τριγωνάκια:

Εκτυπώστε τη σελίδα Στείλτε σε ένα φίλο