shutterstock_723271342 27042021.jpg
SYS ΚΟΥΡΟΥ ΜΗΛΟΠΙΤΑ.png
ΚΟΥΡΟΥ ΜΗΛΟΠΙΤΑ.png
KOUROU MHLOPITA.png

Κοινοποίηση

Διατήρηση στο Σπίτι:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλέπε πλαϊνή πλευρά της συσκευασίας). Δεν χρειάζεται απόψυξη πριν τη χρήση. Προϊόν που έχει αποψυχθεί δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί. Χρησιµοποιήστε την αµέσως εάν δεν καταψυχθεί. Το προϊόν δεν  είναι κατάλληλο για χρήση σε µικροκύµατα.

Οδηγίες Ψησίματος:

Ανοίξτε τη συσκευασία και αφαιρέστε τη διάφανη µεµβράνη του ταψιού. Προθερµαίνετε το φούρνο σας. Τοποθετήστε την πίτα µε το ταψάκι της χωρίς να την αποψύξετε, στο ράφι του φούρνου κάτω από το µεσαίο και ψήστε στους 160°C για 35 λεπτά µε αέρα ή στους 180°C για 50 λεπτά µε αντιστάσεις. Προσαρµόστε το χρόνο ψησίµατος ανάλογα µε το φούρνο σας. Για να απολαύσετε τη γεύση της πίτας αφήστε την να κρυώσει για 15 τουλάχιστον λεπτά πριν την σερβίρετε. 

Προσοχή! Μη χρησιµοποιείτε το grill και µην ακουµπήσετε το ταψάκι κατευθείαν στα τοιχώµατα του φούρνου.

Συστατικά:
Ζύµη 64% (αλεύρι σίτου, φυτική µαργαρίνη {[µη υδρογονωµένα φυτικά έλαια «από: ηλίανθο, βαµβακόσπορο, σόγια» και µη υδρογονωµένα φυτικά λίπη «από: φοίνικα» σε µεταβαλλόµενες αναλογίες], νερό, αλάτι, γαλακτωµατοποιητές [µόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη «από: ηλίανθο»], ρυθµιστής οξύτητας [κιτρικό οξύ], χρωστική [β-καροτένιο], άρωµα}, νερό, αβγό, ζάχαρη, µαγιά, διογκωτικές ύλες [άλατα πυροφωσφορικού οξέος, ανθρακικά άλατα νατρίου], άρωµα βουτύρου). Γέµιση 36% (µήλο 65%, καστανή ζάχαρη 15%, νερό, άµυλο αραβοσίτου, βούτυρο [γάλα], κανέλα 1%, µοσχοκάρυδο). Γάλα αποβουτυρωµένο αφυδατωµένο. 


Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:
μουστάρδα, σουσάμι και ξηρούς καρπούς.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι σίτου ΕΕ και εκτός ΕΕ.

ΚΟΥΡΟΥ ΜΗΛΟΠΙΤΑ - ΠΙΝΑΚΑΚΙ GR copy.jpg
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ...