top of page
shutterstock_723271342 27042021.jpg
SYS ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ_edited.png
ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ.png
PIZZA MARGARITA_edited.png

Διατήρηση στο Σπίτι:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από» (βλ. µπροστινή όψη). Αν αποψυχθεί δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί.

Η Pizza Margherita ΚΑΝΑΚΙ δεν χρειάζεται απόψυξη πριν µπει στον φούρνο. Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.

Κάθε συσκευασία περιέχει 2 πίτσες των 440g.

Οδηγίες Ψησίματος:

  • Προθερµαίνετε το φούρνο σας, στον αέρα, στους 190°C.

  • Βγάζετε την πίτσα από τη συσκευασία της και αφαιρείτε το προστατευτικό πλαστικό φίλµ. Τοποθετείτε την πίτσα χωρίς να την αποψύξετε σε ένα ταψί στρωµένο µε χαρτί ψησίµατος.

  • Ψήνετε στο µεσαίο ράφι του φούρνου για 15-20 λεπτά µέχρι να λιώσουν τα τυριά.

  • Προσαρµόστε τη θερµοκρασία και το χρόνο ψησίµατος ανάλογα µε το φούρνο σας και τις οδηγίες του κατασκευαστή σας.

Συστατικά:
Βάση πίτσας (αλεύρι [σίτου, αραβοσίτου], νερό, ηλιέλαιο, σιµιγδάλι [σίτος], υγροσκοπικό µέσο [γλυκερίνη, σορβιτόλη, νερό, γαλακτωµατοποιητής «µονό και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων», ρυθµιστής οξύτητας «κιτρικό οξύ», αλάτι], διογκωτικά µέσα [φωσφορικά άλατα, άλατα ανθρακικού νατρίου], ζάχαρη, µαγιά, φύτρο σίτου, αλάτι, αρωµατική ύλη), µοτσαρέλα [γάλα] 27%, σάλτσα τοµάτας 16% (πολτός τοµάτας, νερό, ελαιόλαδο, ζάχαρη, αρωµατικές ύλες, αλάτι, σκόρδο σκόνη, βασιλικός 0,5%)

Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από
σόγια.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα µε αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ, τυρί ΕΕ και τοµατοπολτό ΕΕ.

ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ...

bottom of page