



Διατήρηση στο Σπίτι:
Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από» (βλ. µπροστινή όψη). Αν αποψυχθεί δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί.
Η Pizza Margherita ΚΑΝΑΚΙ δεν χρειάζεται απόψυξη πριν µπει στον φούρνο. Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.
Κάθε συσκευασία περιέχει 2 πίτσες των 440g.
Οδηγίες Ψησίματος:
-
Προθερµαίνετε το φούρνο σας, στον αέρα, στους 190°C.
-
Βγάζετε την πίτσα από τη συσκευασία της και αφαιρείτε το προστατευτικό πλαστικό φίλµ. Τοποθετείτε την πίτσα χωρίς να την αποψύξετε σε ένα ταψί στρωµένο µε χαρτί ψησίµατος.
-
Ψήνετε στο µεσαίο ράφι του φούρνου για 15-20 λεπτά µέχρι να λιώσουν τα τυριά.
-
Προσαρµόστε τη θερµοκρασία και το χρόνο ψησίµατος ανάλογα µε το φούρνο σας και τις οδηγίες του κατασκευαστή σας.
Συστατικά:
Βάση πίτσας (αλεύρι [σίτου, αραβοσίτου], νερό, ηλιέλαιο, σιµιγδάλι [σίτος], υγροσκοπικό µέσο [γλυκερίνη, σορβιτόλη, νερό, γαλακτωµατοποιητής «µονό και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων», ρυθµιστής οξύτητας «κιτρικό οξύ», αλάτι], διογκωτικά µέσα [φωσφορικά άλατα, άλατα ανθρακικού νατρίου], ζάχαρη, µαγιά, φύτρο σίτου, αλάτι, αρωµατική ύλη), µοτσαρέλα [γάλα] 27%, σάλτσα τοµάτας 16% (πολτός τοµάτας, νερό, ελαιόλαδο, ζάχαρη, αρωµατικές ύλες, αλάτι, σκόρδο σκόνη, βασιλικός 0,5%)
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα µε αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ, τυρί ΕΕ και τοµατοπολτό ΕΕ.
