top of page
shutterstock_723271342 27042021.jpg
Filo parcels SPANAKOPITA KANAKI
SPANAKOPITA
Filo Parcels SPANAKOPITA KANAKI
Filo Parcel SPANAKOPITA KANAKI

Οδηγίες διατήρησης:

Διατηρούνται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από» (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθούν στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθούν την ηµέρα της αγοράς.

Το προϊόν, αφού αποψύχθει, δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί.

Κάθε συσκευασία περιέχει δυο Filo parcels των 150g.

Οδηγίες Ψησίματος:

Τοποθετείτε τα Filo Parcels χωρίς να τα αποψύξετε, σε ένα ταψάκι πάνω σε χαρτί ψησίματος. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180°C, για περίπου 22-25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Προσαρμόστε το χρόνο ψησίματος ανάλογα με το φούρνο σας και τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.

Συστατικά:
Γέμιση 53% (σπανάκι 38%, τυρί 30% {μυζήθρα [γάλα] 22%, σκληρό τυρί [γάλα] 8% «παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, αλάτι, πυτιά, καλλιέργεια»}, κρεμμύδι, ηλιέλαιο, πράσο, άνηθος, μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι), φύλλο κρούστας 42% (αλεύρι σίτου, νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ξηρή ανενεργή μαγιά), ηλιέλαιο, ελαιόλαδο.

Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:

σουσάμι, ξηρούς καρπούς και αβγό.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

Απαιτεί ψήσιμο. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι και σπανάκι ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.

FILO PARCELS KANAKI ΠΙΝΑΚΑΚΙΑ-SPINACH GR
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ για τις αγορές του Εξωτερικού...

FILO ROLLS - SPINACH AND FETA CHEESE KANAKI
FILO PARCELS - GREEK SALAD KANAKI
FILO PARCELS KANAKI  - Plant Based Mince Meat
bottom of page