Οδηγίες διατήρησης:
Διατηρούνται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από» (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθούν στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθούν την ηµέρα της αγοράς.
Το προϊόν, αφού αποψύχθει, δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί.
Κάθε συσκευασία περιέχει δυο Filo parcels των 150g.
Οδηγίες Ψησίματος:
Τοποθετείτε τα Filo Parcels χωρίς να τα αποψύξετε, σε ένα ταψάκι πάνω σε χαρτί ψησίματος. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180°C, για περίπου 22-25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Προσαρμόστε το χρόνο ψησίματος ανάλογα με το φούρνο σας και τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.
Συστατικά:
Γέμιση 53% (σπανάκι 38%, τυρί 30% {μυζήθρα [γάλα] 22%, σκληρό τυρί [γάλα] 8% «παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, αλάτι, πυτιά, καλλιέργεια»}, κρεμμύδι, ηλιέλαιο, πράσο, άνηθος, μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι), φύλλο κρούστας 42% (αλεύρι σίτου, νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ξηρή ανενεργή μαγιά), ηλιέλαιο, ελαιόλαδο.
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:
σουσάμι, ξηρούς καρπούς και αβγό.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Απαιτεί ψήσιμο. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι και σπανάκι ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.