Διατήρηση στο Σπίτι:
Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από» (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς. Δεν χρειάζεται απόψυξη πριν µπει στο φούρνο.
Οδηγίες Ψησίματος:
Προθερµαίνετε το φούρνο σας στους 180°C. Αφαιρείτε το φιλµ και τοποθετείτε την πίτα µε το ταψάκι της κάτω από το µεσαίο ράφι του φούρνου σας. Ψήνετε µέχρι να ροδίσει.
Χρόνος Ψησίματος: 45 λεπτά µε αέρα ή 55 λεπτά σε αντιστάσεις. Προσαρµόστε το χρόνο ψησίµατος ανάλογα µε το φούρνο σας και τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή του. Για να απολαύσετε τη γεύση της πίτας αφήστε την να κρυώσει για 10 λεπτά τουλάχιστον πριν την σερβίρετε.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην χρησιµοποιείτε το grill και µην ακουµπήσετε το ταψάκι κατευθείαν στα τοιχώµατα του φούρνου.
Συστατικά:
Γέµιση 49% (τυρί 56% {φέτα [γάλα] 28%, µυζήθρα [γάλα] 28%}, νερό, σιµιγδάλι [σίτος], άνηθος 0,4%, ρίγανη 0,2%, πιπέρι, αλάτι, µοσχοκάρυδο), φύλλο 44% (αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, άµυλο αραβοσίτου, αλάτι), ηλιέλαιο, ελαιόλαδο.
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:
σουσάμι και ξηρούς καρπούς.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Παράγεται στην Ελλάδα µε αλεύρι σίτου ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.