Διατήρηση στο Σπίτι:
Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλ μπροστινή όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.
Η Χωριάτικη Τυρόπιτα KANAKI δεν χρειάζεται απόψυξη πριν τοποθετηθεί στο φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί αφού αποψυχθεί.
Οδηγίες Ψησίματος:
-
Αφαιρέστε το καπάκι.
-
Τοποθετήστε την πίτα μέσα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στο ράφι κάτω από το μεσαίο, ψήνοντάς την στο δικό της ταψάκι για 45' με αέρα (συνιστάται), 50' με αντιστάσεις.
-
Μη χρησιμοποιείτε το grill και μην ακουμπήσετε το ταψάκι κατευθείαν στα τοιχώματα του φούρνου.
-
Μετά από 15 λεπτά ψησίματος, χαράξτε προσεκτικά την πίτα με ένα μαχαίρι, στα σημεία όπου είναι κομμένη, για να ψηθεί ομοιόμορφα. (αποφύγετε τη διάτρηση του δίσκου).
-
Προσαρμόστε τον χρόνο ψησίματος σύμφωνα με τον φούρνο σας και τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.
-
Για να απολαύσετε τη γεύση της πίτας, αφήστε την να κρυώσει για τουλάχιστον 10' πριν τη σερβίρετε.
Συστατικά:
Χωριάτικο Φύλλο 47% (αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, σιμιγδάλι [σίτος], άμuλο αραβοσίτου, αλάτι), γέμιση 40% (τuρί 54% {μυζήθρα [γάλα], φέτα [γάλα]}, νερό, σιμιγδάλι [σίτος], αρωματικές ύλες, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο), ηλιέλαιο, ελαιόλαδο 2%.
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:
αβγό, ξηρούς καρπούς και σουσάμι.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι σίτου ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.