shutterstock_723271342 27042021.jpg
Βάση-ΠΙΤΣΑΣ-Προϊόντικη-ΣΕΛΙΔΑ.png

Βάση ΠΙΤΣΑΣ

Οδηγίες Διατήρησης:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»
(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί μέσα σε μία εβδομάδα από την ημέρα της αγοράς. 

Κάθε συσκευασία περιέχει 3 βάσεις με ενδιάμεσο διαχωριστικό φιλμ, για να μπορείτε να ξεπαγώσετε όσες θέλετε.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Οδηγίες Ψησίματος:
• Βγάζετε τη συσκευασία από την κατάψυξη. 
• Παίρνετε όσες βάσεις θέλετε να χρησιμοποιήσετε, αφαιρώντας το διαχωριστικό φιλμ που τις προφυλάσσει από το να κολλήσουν μεταξύ τους. Τις υπόλοιπες τις τοποθετείτε πίσω στην κατάψυξη. Αφήστε τις να ξεπαγώσουν λίγο μέχρι να προθερμανθεί ο φούρνος σας. 
• Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180
°C
• Τοποθετείτε τη βάση πίτσας σε ένα ελαφρά βουτυρωμένο ταψί ή πάνω σε χαρτί ψησίματος και τη γαρνίρετε με υλικά της αρεσκείας σας. 
• Ψήστε την πίτσα στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 12-15 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσουν τα τυριά της γέμισης. 

! Προσαρμόστε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας.

Συστατικά:
Aλεύρι σίτου, νερό, φυτικά λιπαρά (ηλιέλαιο, ελαιόλαδο, φυτικό μαγειρικό λίπος [{φυτικά έλαια και λίπη από φοίνικα, σόγια}, χρωστική {β-καροτένιο}]), μαγιά, ζάχαρη, αλάτι, ξηρή ανενεργή μαγιά, γλυκερίνη, γαλακτωματοποιητές (μόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυοξυαιθυλενικός εστέρας της σορβιτόλης με μονοελαϊκό οξύ), αντιοξειδωτικό (κιτρικό οξύ), συντηρητικό (σορβικό κάλιο). 


Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από: γάλα, και σουσάµι.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.

ΒΑΣΗ ΠΙΤΣΑΣ - ΠΙΝΑΚΑΚΙ GR - ΕΝ-1.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ...