shutterstock_723271342 27042021.jpg
Ζύμη-για-ΠΙΤΣΑ.png

Ζύμη για ΠΙΤΣΑ

Οδηγίες Διατήρησης:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από»
(βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθεί την ηµέρα της αγοράς.  

Κάθε συσκευασία περιέχει 4 κοµµάτια Zύµης (28x9cm περίπου) τυλιγµένα µε χαρτί ψησίµατος για να µην κολλάνε.

ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.

Οδηγίες Απόψυξης:
Η Ζύµη για ΠΙΤΣΑ δεν χρειάζεται να αποψυχθεί, µπορείτε να τη χρησιµοποιήσετε απευθείας από την κατάψυξη. Αν επιλέξετε να την αποψύξετε, ανοίξτε τη συσκευασία και αφαιρέστε όσα κοµµάτια επιθυµείτε και τοποθετήστε τα ξεχωριστά στον πάγκο της κουζίνας ή στο ταψί σας. Θα χρειαστούν 20 λεπτά για να ξεπαγώσουν πλήρως. Όταν ξεπαγώσουν µπορείτε να τα κόψετε, να τα ενώσετε, να τα τυλίξετε ή να τα διπλώσετε και να τους δώσετε το σχήµα που επιθυµείτε ανάλογα µε τη συνταγή σας.

Οδηγίες Χρήσης για Εύκολη Σπιτική Πίτσα (χωρίς απόψυξη):

  1. Αφαιρέστε από τη συσκευασία τα 4 κοµµάτια Ζύµης και απλώστε κολλητά, το ένα δίπλα στο άλλο στο ταψί σας, πάνω στο  χαρτί ψησίµατος που είναι τυλιγµένα.

  2. Προθερµάνετε το φούρνο στους 180°C στον αέρα ή στους 200°C στις αντιστάσεις.

  3. Καλύψτε τη ζύµη µε σάλτσα ντοµάτας και προσθέστε τα αγαπηµένα σας υλικά (π.χ. τυριά, αλλαντικά, πεπερόνι, πιπεριές, µανιτάρια).

  4. Τοποθετείτε το ταψί µία θέση κάτω από τη µεσαία και ψήνετε για 20’ περίπου. Προσαρµόστε τη διάρκεια ψησίµατος και τη θερµοκρασία ανάλογα µε το φούρνο σας. 

Συστατικά:
Αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, υγροσκοπικό µέσο (γλυκερίνη, σορβιτόλη, νερό, γαλακτωµατοποιητής [µονo και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων], ρυθµιστής οξύτητας [κιτρικό οξύ], αλάτι), γλυκερίνη, διογκωτικά µέσα (φωσφορικά άλατα, άλατα ανθρακικού νατρίου), βελτιωτικό αλεύρου (αλεύρι σίτου, γλουτένη σίτου, γαλακτωµατοποιητές [εστέρες του διακετυλοτρυγικού οξέος µε µονο και διγλυκερίδια, λεκιθίνη ηλίανθου], αντιοξειδωτικό [ασκορβικό οξύ], ένζυµα), αρωµατική ύλη, ζάχαρη, αλάτι, δεξτρόζη, σταθεροποιητής (νιτροκαρβοξυ-µεθυλοκυτταρίνη).


Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από: αβγό, γάλα, µουστάρδα, σουσάµι και ξηρούς καρπούς.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Αλεύρι σίτου, επεξεργάζεται στην Ελλάδα, σίτος από ΕΕ και εκτός ΕΕ.

Ζύμη για πίτσα κτψ

Λαχταριστές συνταγές με Ζύμη για ΠΙΤΣΑ

ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΦΕΤΑ & ΣΑΛΑΜΙ
Πίτσα με Φέτα & Σαλάμι
ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ

Σκεπαστή Κιμαδόπιτα

ΠΙΤΣΑ ΣΚΑΤΣΙΑ (SCACCIA)

Πίτσα Σκάτσια (Scaccia)

ΤΑΧΙΝΟΠΙΤΑΚΙΑ

Ταχινοπιτάκια

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ...

Δείτε πιο πολλές λαχταριστές συνταγές με Ζύμη για ΠΙΤΣΑ εδώ...