Υλικά
1 συσκευασία Ζύμη ΣΦΟΛΙΑΤΑ KANAKI
3-4 μήλα
Μαρμελάδα ροδάκινο
Ζάχαρη άχνη
Κανέλα
Προετοιμασία - Βήματα
Ανοίγουμε τη ζύμη σφολιάτα ΚΑΝΑΚΙ και την απλώνουμε ελαφρά με έναν πλάστη. Την κόβουμε σε 4 ίσες λωρίδες. Αφαιρούμε τον πυρήνα των μήλων με έναν αποπυρηνωτή και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Αλείφουμε κάθε λωρίδα ζύμης με μαρμελάδα ροδάκινο. Τοποθετούμε τις φέτες μήλου στις άκρες κάθε λωρίδας ζύμης. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα. Διπλώνουμε οριζόντια τις λωρίδες ζύμης καλύπτοντας τις φέτες μήλου και τις τυλίγουμε προσεκτικά ώστε να σχηματίσουν ροζέτες (λουλούδια). Τοποθετούμε τις ροζέτες σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει η ζύμη. Αφού ψηθούν, πασπαλίζουμε με επιπλέον ζάχαρη άχνη.