Υλικά
250 γρ ΚΑΤΑΪΦΙ KANAKI
125 γρ Βούτυρο
300 γρ Σοκολάτα γάλακτος ή κουβερτούρα
50 γρ Αμύγδαλο, κομμένο και καβουρδισμένο
50 γρ Αποξηραμένα βερίκοκα, κομμένα σε κύβους
50 γρ Φυστίκι Αιγίνης, καβουρδισμένο και ψιλοκομμένο
Προετοιμασία - Βήματα
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε Μπεν-μαρί και αφήνουμε στην άκρη ⅓ φλιτζανιού σοκολάτα για το γαρνίρισμα.
Σε ένα τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε το καταΐφι KANAKI. Σε χαμηλή θερμοκρασία, το σοτάρουμε ανακατεύοντας συχνά μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε καλά τη λιωμένη σοκολάτα, το καταΐφι, το αμύγδαλο και τα βερίκοκα.
Με ένα κουτάλι της σούπας, παίρνουμε μικρές ποσότητες και τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα. Πατάμε ελαφρά για να πάρουν σχήμα μπισκότου και τα βάζουμε στο ψυγείο για λίγο ώστε να σκληρύνουν.
Όταν σφίξουν, γαρνίρουμε τα μπισκότα με την υπόλοιπη σοκολάτα σε σχέδιο ζιγκ-ζαγκ και, πριν κρυώσει η σοκολάτα, τα πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο φυστίκι Αιγίνης.
Βάζουμε τα μπισκότα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα, μέχρι να σκληρύνουν τελείως και να γίνουν έτοιμα για απόλαυση!