Υλικά
1 συσκευασία Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
200 γραμ. φέτα
2 μπάλες μοτσαρέλα
2 μέτριες σφιχτές ντομάτες
2 κοφτά κ.γ. ξερός βασιλικός
ελαιόλαδο
αλάτι
Προετοιμασία - Βήματα
Κόβετε τις ντομάτες στη μέση, τις ξεσποριάζετε και τις κόβετε στη συνέχεια σε μικρούς κύβους. Τρίβετε τη φέτα και τη μοτσαρέλα. Βάζετε σε ένα μπολ τα τυριά, τις ντομάτες, το βασιλικό, λίγο αλάτι, 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο και ανακατεύετε. Φτιάχνετε τα πιτάκια σύμφωνα με τις οδηγίες. Τα βάζετε με τη σειρά σε ρηχό ταψί και αλείφετε το επάνω μέρος της ζύμης με λίγο ελαιόλαδο. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C (αντιστάσεις, χωρίς αέρα), για 40 λεπτά.
Για να φτιάξετε Διπλωτάρια:
Ανοίγετε τα φύλλα κουρού στον πάγκο εργασίας και κόβετε το κάθε ένα σε 3 λωρίδες κάθετα και 3 οριζόντια.
Μοιράζετε τη γέμιση στα κομμάτια της ζύμης.
Αλείφετε με νερό τις δύο αντίθετες άκρες από κάθε κομμάτι και τις διπλώνετε προς τα μέσα αφήνοντας τις δύο άλλες άκρες ανοιχτές. Τις πιέζετε ελαφρά για να κολλήσουν.