top of page
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Γλυκές Μπουκιές με Κρέμα και Γλάσο Σοκολάτας
Ladle.png

Γλυκές Μπουκιές με Κρέμα και Γλάσο Σοκολάτας

Υλικά

1 συσκευασία Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
400 γρ. έτοιμη κρέμα πραλίνας φουντουκιού
για το σοκολατένιο γλάσο:
240 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
120 γρ. βούτυρο
30 γρ. γλυκόζη

Προετοιμασία - Βήματα

Ετοιμάζετε τις γλυκές μπουκιές σύμφωνα με τις οδηγίες, τις βάζετε σε ένα ρηχό ταψί και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 40 λεπτά περίπου. Όταν ψηθούν, τις περιχύνετε με το γλάσο σοκολάτας και τις αφήνετε να κρυώσουν για να σταθεροποιηθεί το γλάσο.

Για το γλάσο:
Ανακατεύετε την κουβερτούρα, το βούτυρο και την γλυκόζη και λιώνετε το μείγμα σε μπεν μαρί. Όταν λιώσουν, τα ανακατεύετε και τα κατεβάζετε από την φωτιά.

Για να φτιάξετε Γλυκές μπουκιές:
Ανοίγετε το ένα φύλλο Ζύμης ΚΟΥΡΟΥ στον πάγκο εργασίας και το αλείφετε με την κρέμα πραλίνας.

Το σκεπάζετε με το δεύτερο φύλλο ζύμης.
Χαράζετε τα φύλλα σε 4 μέρη κάθετα και σε 8 μέρη οριζόντια.

Μια συνταγή από την KANAKI.

bottom of page