Υλικά
1 Αφράτη Βάση
PINSA ALLA ROMANA KANAKI
150 γρ. πολτός ντομάτας
150 γρ.φρέσκια μοτσαρέλα σε φέτες
5-6 φύλλα φρέσκου βασιλικού
1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 200°C με αέρα (ή στους 220°C χωρίς αέρα).
Ανοίγεις τη συσκευασία της Pinsa και τοποθετείς τη βάση στο ταψάκι που τη συνοδεύει.
Αλείφεις ομοιόμορφα την επιφάνεια της βάσης με τον πολτό ντομάτας. Πασπαλίζεις λίγο αλάτι και πιπέρι.
Τοποθετείς τις φέτες μοτσαρέλας πάνω από την ντομάτα, φροντίζοντας να καλύψεις ομοιόμορφα.
Βάζεις τη Pinsa στο μεσαίο ράφι του φούρνου και ψήνεις για 5-7 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρυσαφένιο χρώμα η βάση.
Βγάζεις τη Pinsa από το φούρνο, προσθέτεις τα φύλλα βασιλικού και περιχύνεις με το ελαιόλαδο. Σερβίρεις αμέσως.






