Υλικά
Για τη σφολιάτα:
1 φύλλο ΣΦΟΛΙΑΤΑ KANAKI
1 αβγό
2 κ.σ. γάλα
Για τη γέμιση:
2 κ.σ. βούτυρο (λιωμένο)
2 κ.σ. ζάχαρη
¾ κ.σ. κανέλα
2 ½ κ.σ. τριμμένο φουντούκι
Προετοιμασία - Βήματα
Απλώνουμε το φύλλο ΣΦΟΛΙΑΤΑ KANAKI σε μια επιφάνεια, αλείφουμε με το λιωμένο βούτυρο, πασπαλίζουμε με την κανέλα, τη ζάχαρη και το τριμμένο φουντούκι και τυλίγουμε από τη μεγάλη πλευρά σε ρολό.
Στη συνέχεια κόβουμε το ρολό στη μέση και κάθε μισό ρολό κάθετα από τη μια άκρη μέχρι λίγο πριν το τέλος της άλλης άκρης, φτιάχνοντας 2 λωρίδες.
Πλέκουμε τις 2 λωρίδες σε κοτσίδα και στη συνέχεια κλείνουμε τις 2 άκρες σε κουλούρα.
Μεταφέρουμε την κουλούρα σε ένα ταψί. Αλείφουμε με το ελαφρώς χτυπημένο αβγό με γάλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 35-40 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει και να πάρει χρώμα.