top of page
Υλικά
(για 64 κρακεράκια):
1 συσκευασία Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
150 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
3 κ.σ. μαυροκούκι
2 αβγά
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Για να φτιάξετε Κρακεράκια:
Ανοίγετε τα φύλλα zύμης Κουρού στον πάγκο εργασίας και χαράζετε το καθένα σε 4 μέρη οριζόντια και κάθετα, δημιουργώντας 32 ορθογώνια φύλλα ζύμης.
Στρώνετε τα κουρού στη σειρά σε ένα ταψί. Τα κόβετε στη μέση κατά μήκος της μιας πλευράς.
Χτυπάτε το αβγό και αλείφετε τα φύλλα. Πασπαλίζετε με τα υλικά.
bottom of page