shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Κρακεράκια με Γραβιέρα και Μαυροκούκι
Ladle.png

Κρακεράκια με Γραβιέρα και Μαυροκούκι

Υλικά

(για 64 κρακεράκια):
1 συσκευασία Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
150 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
3 κ.σ. μαυροκούκι
2 αβγά
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Προετοιμασία - Βήματα

Για να φτιάξετε Κρακεράκια:
Ανοίγετε τα φύλλα zύμης Κουρού στον πάγκο εργασίας και χαράζετε το καθένα σε 4 μέρη οριζόντια και κάθετα, δημιουργώντας 32 ορθογώνια φύλλα ζύμης.
Στρώνετε τα κουρού στη σειρά σε ένα ταψί. Τα κόβετε στη μέση κατά μήκος της μιας πλευράς.
Χτυπάτε το αβγό και αλείφετε τα φύλλα. Πασπαλίζετε με τα υλικά.

Μια συνταγή από την KANAKI.