top of page
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Κρεμμυδόπιτα με Φέτα και Καπνιστό Χοιρινό
Ladle.png

Κρεμμυδόπιτα με Φέτα και Καπνιστό Χοιρινό

Υλικά

1 συσκευασία Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
2 ξερά κρεμμύδια
5 φέτες καπνιστό χοιρινό
150 γρ. φέτα
Ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι

Προετοιμασία - Βήματα

Σε ένα μπολ βάζουμε δυο ψιλοκομμένα κρεμμύδια, φέτα, 4 φέτες ψιλοκομμένο χοιρινό, ρίγανη, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο για γεύση. Απλώνουμε τη Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI σε ένα ταψί και βάζουμε το μείγμα από το μπολ στην πίτα, βάζουμε το δεύτερο φύλλο από πάνω και το πατάμε ελαφρώς και από τις δυο πλευρές. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 165°C πάνω και κάτω αντίσταση και βάζουμε το ταψί στη μέση για 40 λεπτά.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.

bottom of page