top of page
Υλικά
1 συσκευασία Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
2 ξερά κρεμμύδια
5 φέτες καπνιστό χοιρινό
150 γρ. φέτα
Ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Σε ένα μπολ βάζουμε δυο ψιλοκομμένα κρεμμύδια, φέτα, 4 φέτες ψιλοκομμένο χοιρινό, ρίγανη, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο για γεύση. Απλώνουμε τη Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI σε ένα ταψί και βάζουμε το μείγμα από το μπολ στην πίτα, βάζουμε το δεύτερο φύλλο από πάνω και το πατάμε ελαφρώς και από τις δυο πλευρές. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 165°C πάνω και κάτω αντίσταση και βάζουμε το ταψί στη μέση για 40 λεπτά.
bottom of page