Υλικά
1 συσκευασία ΚΑΤΑΪΦΙ KANAKI
500 γρ. λευκά μανιτάρια
1 κρεμμύδι
1 πράσο
1 σκελίδα σκόρδο
100 γρ. κίτρινο τυρί (Edam ή Γκούντα)
1 κ.σ. σκληρό τυρί (Παρμεζάνα ή γραβιέρα)
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Προετοιμασία - Βήματα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C πάνω και κάτω αντίσταση. Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και λίγο ελαιόλαδο προσθέτουμε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το πράσο και το σκόρδο κομμένα σε λεπτές φέτες. Αφού σοταριστούν τα λαχανικά χαμηλώνουμε τη φωτιά και περιμένουμε να μαγειρευτεί η γέμιση για 15’. Ρίχνουμε στο ΚΑΤΑΪΦΙ KANAKI τα τυριά. Χτενίζουμε το καταΐφι με τα δάχτυλά μας για να πάνε τα τυριά παντού. Απλώνουμε το καταΐφι σε ένα ταψί, ρίχνουμε τυρί και απλώνουμε από πάνω τη γέμιση. Αφρατεύουμε λίγο ακόμα το καταΐφι με λίγο λάδι στα δάχτυλά μας και κλείνουμε με αυτό την πίτα. Πασπαλίζουμε με τυρί και πατάμε την επιφάνεια της πίτας καλά με ένα άλλο ταψάκι για να γίνει σφιχτή. Ψήνουμε χαμηλά στο φούρνο μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα.