Υλικά
(για 12 πιτάκια)
Για τα πιτάκια
1 πακέτο Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
5-6 κ.σ. μέλι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 αβγό ελαφρώς χτυπημένο
40 γρ. αμύγδαλο φιλέ
Για τη γέμιση
250 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. βανίλια υγρή
1/2 κούπα νερό ζεστό
Ξύσμα από 1 λεμόνι
3 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό
Προετοιμασία - Βήματα
Για τη γέμιση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το τυρί, το νερό, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το ξύσμα και τα ζεσταίνουμε, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να γίνουν μια λεία κρέμα.
Ρίχνουμε το σιμιγδάλι, ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει.
Συναρμολόγηση:
Ανοίγουμε τα 2 φύλλα Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI πάνω σε μια επιφάνεια εργασίας, και κόβουμε 12 στρογγυλά σχήματα με διάμετρο 7εκ.περίπου στο κάθε φύλλο.
Βάζουμε μια κουταλιά από τη γέμιση στα μισά φύλλα και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα.
Κλείνουμε καλά τις άκρες και στη συνέχεια με τα δάχτυλα μας κάνουμε έξι τσιμπιές γύρω-γύρω.