top of page
Υλικά
1 Αφράτη Βάση
PINSA ALLA ROMANA KANAKI
3-4 κουταλιές Nutella ή άλλη πραλίνα φουντουκιού
100 γρ. φρέσκα φρούτα (π.χ. φράουλες, μπανάνες, μύρτιλα) κομμένα σε φέτες
Ζάχαρη άχνη (προαιρετικά)
Προετοιμασία - Βήματα
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200°C με αέρα.
Απλώνεις τη Nutella ομοιόμορφα πάνω στη βάση.
Τοποθετείς τα φρούτα πάνω από τη σοκολάτα.
Ψήνεις για 4-5 λεπτά, μέχρι να ζεσταθεί και να μαλακώσουν τα φρούτα.
Βγάζεις, πασπαλίζεις με ζάχαρη άχνη και σερβίρεις.
bottom of page






