top of page
Υλικά
1 Αφράτη Βάση
PINSA ALLA ROMANA KANAKI
150 γρ. ψητά ή σοταρισμένα λαχανικά (πιπεριές, κολοκυθάκια, μελιτζάνες)
80 γρ. φέτα θρυμματισμένη
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Προθερμαίνεις φούρνο στους 200°C με αέρα.
Τοποθετείς τα λαχανικά πάνω στη βάση της Pinsa.
Πασπαλίζεις με τη φέτα, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι.
Περιχύνεις με το ελαιόλαδο.
Ψήνεις στο μεσαίο ράφι για 6-7 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί καλά και να μαλακώσει η φέτα.
Σερβίρεις ζεστή.
bottom of page






