top of page
Υλικά
1 Αφράτη Βάση
PINSA ALLA ROMANA KANAKI
100 γρ. τυρί κρέμα ή μασκαρπόνε
2 κ.σ. μέλι
30 γρ. καρύδια θρυμματισμένα
Κανέλα σε σκόνη (προαιρετικά)
Προετοιμασία - Βήματα
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200°C με αέρα.
Απλώνεις το τυρί κρέμα ομοιόμορφα στη βάση.
Ψήνεις για 3-4 λεπτά μέχρι να ζεσταθεί και να μαλακώσει ελαφρά το τυρί.
Βγάζεις τη Pinsa, περιχύνεις με το μέλι και πασπαλίζεις με τα καρύδια και λίγη κανέλα. Σερβίρεις αμέσως.
bottom of page






