top of page
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Pinsa με Προσούτο, Ρόκα και Παρμεζάνα
Ladle.png

Pinsa με Προσούτο, Ρόκα και Παρμεζάνα

Υλικά

1 Αφράτη Βάση
PINSA ALLA ROMANA KANAKI
120 γρ. μοτσαρέλα ή κασέρι σε φέτες
50 γρ. φρέσκια ρόκα
50 γρ. προσούτο σε φέτες
10 γρ. φλοίδες παρμεζάνας
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλάκι μπαλσάμικο ξύδι (προαιρετικά)

Προετοιμασία - Βήματα

Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200°C με αέρα.
Απλώνεις τη μοτσαρέλα πάνω στη βάση της Pinsa.
Ψήνεις για 5-6 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσει ελαφρά η βάση.
Βγάζεις από το φούρνο, προσθέτεις τις φέτες προσούτο και τη ρόκα.
Πασπαλίζεις με φλοίδες παρμεζάνας, ραντίζεις με ελαιόλαδο και, αν θες, με μπαλσάμικο. Σερβίρεις αμέσως.

bottom of page