shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Πιτάκια με Προσούτο, Λιαστές Ντομάτες και Μοτσαρέλα
Ladle.png

Πιτάκια με Προσούτο, Λιαστές Ντομάτες και Μοτσαρέλα

Υλικά

1 συσκευασία Στρογγυλά Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
100 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
6 φέτες προσούτο
5 λιαστές ντομάτες (σε λάδι)
1 κ.γ. ξερός βασιλικός
1 αβγό
1 κρόκος για την επιφάνεια

Προετοιμασία - Βήματα

Ψιλοκόβετε το προσούτο και κόβετε τις λιαστές ντομάτες σε πολύ λεπτές λωρίδες. Ετοιμάζετε τα πιτάκια σύμφωνα με τις οδηγίες και τα βάζετε σε ένα ταψί. Ανακατεύετε τον κρόκο με 1-2 κουταλιές νερό και αλείφετε την επιφάνεια. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ºC για 20-25 λεπτά περίπου. Τα σερβίρετε ζεστά.

Για να φτιάξετε Πιτάκια:
Ξεπαγώνετε τα στρογγυλά τεμάχια της Ζύμης ΚΟΥΡΟΥ σύμφωνα με τις οδηγίες. Χτυπάτε το αβγό και αλείφετε τα κουρού. Μοιράζετε τα υλικά βάζοντας στο καθένα λίγο από το κάθε υλικό.
Διπλώνετε στη μέση τα κουρού και πατάτε τις άκρες του φύλλου με ένα πιρούνι για να κολλήσουν.

Μια συνταγή από την KANAKI.