top of page
Υλικά
1 πακέτο Φύλλο ΣΦΟΛΙΑΤΑ KANAKI
1 φιλέτο κοτόπουλο MIMIKOS
150 γρ. σπανάκι
150 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα
200 γρ. μανιτάρια
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ματσάκι καυκαλήθρες
Ξύσμα από ένα λάιμ
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Προετοιμασία - Βήματα
Σοτάρουμε ένα φιλέτο στήθος κοτόπουλο ΜΙΜΙΚΟS. Κόβουμε 200 γρ. μανιτάρια, φρέσκα κρεμμυδάκια και μαζί με 150 γρ. σπανάκι, ένα ματσάκι καυκαλήθρες σοτάρουμε τα υλικά. Στο τέλος προσθέτουμε ξύσμα λάιμ και το κοτόπουλο MIMIKOS. Ανοίγουμε μια συσκευασία Φύλλο ΣΦΟΛΙΑΤΑ KANAKI, χωρίζουμε το φύλλο σε τετράγωνα ισόπλευρα και αφού βάλουμε τη γέμιση, προσθέτουμε από πάνω και λίγη γκοργκοντζόλα και τα κλείνουμε. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 170°C.
bottom of page