top of page
Υλικά
1 ΑΦΡΑΤΗ Ζύμη για ΠΙΤΣΑ KANAKI
2 μπανάνες
πραλίνα σοκολάτας
σταγόνες λευκής σοκολάτας
σταγόνες ροζ σοκολάτας
χρωματιστή τρούφα
Προετοιμασία - Βήματα
Ψήνουμε τη ζύμη πίτσας στους 180 °C στον αέρα ή στις αντιστάσεις στους 200 °C για 15 -20 λεπτά.
Μόλις την βγάλουμε ζεστή προσθέτουμε την πραλίνα σοκολάτας, τη μπανάνα κομμένη σε ροδέλες, πασπαλίζουμε με τις χρωματιστές σοκολάτες και βάζουμε στον φούρνο για ένα με δυο λεπτά ίσα ίσα να ζεσταθεί.
Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε το link -->
bottom of page