top of page
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Πλεξούδα Κουρού με Σολομό και Πέστο
Ladle.png

Πλεξούδα Κουρού με Σολομό και Πέστο

Υλικά

1 πακέτο Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
100 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. πέστο
100 γρ. καπνιστό σολομό
50 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι, καβουρδισμένο
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο σουσάμι
1 αβγό, για το άλειμμα

Προετοιμασία - Βήματα

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C.

Απλώνουμε τη Ζύμη Κουρού και κόβουμε τα πλαϊνά της σε λωρίδες.

Στο κέντρο προσθέτουμε τυρί κρέμα, πέστο, σολομό, ντοματίνια και κουκουνάρι.

Διπλώνουμε εναλλάξ τις λωρίδες σχηματίζοντας πλεξούδα.

Αλείφουμε με αβγό, πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι και ψήνουμε για 30 λεπτά.

bottom of page