Υλικά
1 συσκευασία Φρέσκια ΣΦΟΛΙΑΤΑ KANAKI
1 μπρόκολο
3 καρότα
1 κρεμμύδι
2 καλαμπόκια βρασμένα
4 σπαράγγια
100 γρ. μανιτάρια
50 γρ. σπανάκι baby
50 γρ. αρακάς
Αλάτι
500 γρ. κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
Προετοιμασία - Βήματα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C πάνω και κάτω αντίσταση. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά λεπτοκομμένα, προσθέτουμε αλάτι και ανακατεύουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα και το μέλι. Χτυπάμε με ένα σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να δημιουργήσουμε μια σάλτσα. Επιλέγουμε ένα βαθύ σκεύος αν θέλουμε το φαγητό πιο ζουμερό ή ένα πιο ρηχό ταψί αν το θέλουμε πιο στεγνό. Τοποθετούμε τα λαχανικά στα ταψάκια, περιχύνουμε με τη σάλτσα και σκεπάζουμε καλά με τη Φρέσκια ΣΦΟΛΙΑΤΑ KANAKI. Κάνουμε μικρές τομές στην επιφάνεια της πίτας. Ψήνουμε χαμηλά στο φούρνο μέχρι το φαγητό να πάρει ένα ωραίο χρώμα.