Υλικά
1 συσκευασία Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
250 γρ. μαρμελάδα φράουλα
300 γρ. τυρί κρέμα
1 ασπράδι
1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη
4 κ.σ. ροδόνερο
Προετοιμασία - Βήματα
Αφήνετε το τυρί κρέμα να μαλακώσει εκτός ψυγείου για λίγη ώρα και το ανακατεύετε με 4 κουταλιές άχνη ζάχαρη και το ασπράδι. Ακολουθώντας τις οδηγίες ετοιμάζετε τα πουγκάκια γεμίζοντας τα με 1 κουταλάκι από το μείγμα του τυριού και 1 κουταλάκι μαρμελάδα. Βάζετε τα πουγκάκια με τη σειρά σε ένα ρηχό ταψί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά. Όταν ψηθούν, τα ραντίζετε με το ανθόνερο και τα πασπαλίζετε με την υπόλοιπη άχνη ζάχαρη.
Για να φτιάξετε Πουγκάκια:
Ανοίγετε τα φύλλα Zύμης Κουρού στον πάγκο εργασίας και χαράζετε το καθένα σε 4 μέρη οριζόντια και κάθετα.
Βάζετε σε κάθε κομμάτι ζύμης τη γέμιση στο κέντρο.
Πιάνετε τις 4 άκρες του φύλλου, τις διπλώνετε προς το κέντρο και τις πιέζετε για να κολλήσουν.