top of page
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Σουφλέ Καταΐφι
Ladle.png

Σουφλέ Καταΐφι

Υλικά

1 πακέτο ΚΑΤΑΪΦΙ KANAKI
800 ml φρέσκο γάλα
1 κούπα τριμμένη γραβιέρα
1 κούπα τυρί Γκούντα
½ κιλό μανιτάρια
4 αβγά
150 γρ. καπνιστό χοιρινό
200 ml κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία - Βήματα

Ανοίγουμε μια συσκευασία ΚΑΤΑΪΦΙ KANAKI, ψιλοκόβουμε μανιτάρια, καπνιστό χοιρινό σε κύβους. Παίρνουμε τη μισή ποσότητα από το ΚΑΤΑΪΦΙ και το απλώνουμε στο ταψί. Πάνο από το ΚΑΤΑΪΦΙ βάζουμε το χοιρινό. Μανιτάρια, τριμμένη Γκούντα και γραβιέρα. Σε ένα μπολ βάζουμε 4 αβγά, 250 ml κρέμα γάλακτος, 800 ml γάλα, πιπέρι, αλάτι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Παίρνουμε το άλλο μισό από το ΚΑΤΑΪΦΙ, το απλώνουμε πάνω από τα υλικά και ρίχνουμε το μείγμα από πάνω. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C με αέρα και πάνω κάτω αντίσταση και βάζουμε το ΚΑΤΑΪΦΙ για 50 λεπτά μέσα.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.

bottom of page