Υλικά
1 πακέτο ΚΑΤΑΪΦΙ KANAKI
600 γρ. κοτόπουλο στήθος
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κλωνάρια σέλερι
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσο
4 κρόκοι αβγού
½ μπρόκολο
1 cup κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. λάδι
300 γρ. κίτρινο τυρί
200 γρ. γραβιέρα
Πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Βράζουμε το κοτόπουλο.
Κόβουμε το πράσο σε πολύ λεπτές φέτες και τα σοτάρουμε σε τηγάνι.
Ψιλοκόβουμε το σέλερι και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.
Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι, κόβουμε την πιπεριά και το μπρόκολο σε χοντρούς κύβους και το προσθέτουμε στο τηγάνι.
Με λίγο λάδι αφρατεύουμε το ΚΑΤΑΪΦΙι και το απλώνουμε στο ταψί.
Ψήνουμε το ΚΑΤΑΪΦΙ στο φούρνο με πάνω και κάτω αντίσταση στους 180°C μέχρι να πάρει λίγο χρώμα.
Με πιρούνι ξεψαχνίζουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε σε μπολ μαζί με τα σοταρισμένα λαχανικά. Προσθέτουμε τους κρόκους αβγού, τα τυριά και πιπέρι.
Όταν πάρει χρώμα το ΚΑΤΑΪΦΙ ρίχνουμε τη γέμιση και την απλώνουμε ομοιόμορφα.
Εάν επιθυμούμε απλώνουμε λίγο ΚΑΤΑΪΦΙ ακόμα από πάνω και τυρί αλλιώς τη ψήνουμε όπως είναι.
Ψήνουμε με πάνω και κάτω αντίσταση στους 180°C μέχρι να πάρει χρώμα.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και σερβίρουμε.