Υλικά
1 συσκευασία Φρέσκο Φύλλο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ KANAKI
Ελαιόλαδο
5 αβγά
1 φλιτζάνι γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Παντζάρια, κομμένα σε φέτες
Φέτα, τριμμένη
Άνηθος
Προετοιμασία - Βήματα
Ανοίξτε τη συσκευασία του φρέσκου παραδοσιακού φύλλου KANAKI και αλείψτε ένα σκεύος με ελαιόλαδο. Τοποθετήστε ένα φύλλο φύλλου στο σκεύος και αλείψτε το με ελαιόλαδο. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για τα επόμενα τρία φύλλα. Σε ένα μπολ, χτυπήστε μαζί τα αβγά, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Κόψτε το παντζάρι σε φέτες και τρίψτε τη φέτα. Ρίξτε το μισό μείγμα αβγών από το μπολ στο σκεύος με τα φύλλα και τοποθετήστε το παντζάρι και τη φέτα. Προσθέστε λίγο άνηθο και στη συνέχεια προσθέστε το υπόλοιπο μείγμα αβγών προσθέτοντας και περισσότερη φέτα. Διπλώστε τις άκρες του φύλλου προς τα μέσα και αλείψτε τις με ελαιόλαδο. Τοποθετήστε το στο φούρνο προθερμασμένο στους 180°C για 45 έως 50 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να είναι έτοιμο.