Υλικά
1 πακέτο Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
2 πράσα
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι
300 γρ. σπανάκι
200 γρ. φέτα
250 γρ. μυζήθρα η ανθότυρο
2 κρόκους αβγού
300 ml κρέμα γάλακτος
Γραβιέρα τριμμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία - Βήματα
Κόβουμε δυο πράσα, φρέσκο κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι. Προσθέτουμε σπανάκι και το αφήνουμε να μαραθεί. Ανοίγουμε μια συσκευασία Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI, παίρνουμε ένα από τα δυο φύλλα και το απλώνουμε σε ένα ταψί, κάνουμε μερικές τρύπες για να μη φουσκώσει και τη ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180°C.
Αφού μαραθούν τα υλικά που βάλαμε στο τηγάνι, τα βγάζουμε από το μάτι και προσθέτουμε το πράσινο μέρος από το φρέσκο κρεμμύδι, φέτα, 250 γρ. μυζήθρα, αλάτι, πιπέρι για γεύση και βάζουμε τη γέμιση στην τάρτα.
Παίρνουμε ένα μπολ, βάζουμε δυο κρόκους αβγού, 300 γρ. κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και το απλώνουμε το μείγμα στην τάρτα.
Ξαναβάζουμε την τάρτα στο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά.