top of page
Υλικά
1 συσκευασία Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI
Πραλίνα
Κουπάτ ζύμης
1 Αβγό
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Προετοιμασία - Βήματα
Ανοίξτε τη Ζύμη ΚΟΥΡΟΥ KANAKI και απλώστε την ελαφρώς με έναν πλάστη. Τοποθετήστε την πραλίνα στη μισή πλευρά της ζύμης. Σκεπάστε την πραλίνα με το υπόλοιπο μέρος της ζύμης και πιέστε ελαφρά με τον πλάστη. Χρησιμοποιήστε τα κουπάτ ζύμης για να κόψετε τη ζύμη σε επιθυμητά σχήματα. Τοποθετήστε τα σχήματα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Αλείψτε τα σχήματα με αβγό. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-30 λεπτά περίπου. Αφού βγουν από το φούρνο, πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη.
bottom of page