



Διατήρηση στο Σπίτι:
Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί σ την κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.
Η Στριφτή Τυρόπιτα ΚΑΝΑΚΙ δεν χρειάζεται απόψυξη πριν μπει στο φούρνο, και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί αφού αποψυχθεί.
Συστατικά:
Χωριάτικο Φύλλο 47% (αλεύρι σίτου, νερό, ηλιέλαιο, σιμιγδάλι [σίτος], άμυλο αραβοσίτου, αλάτι), γέμιση 40% (σπανάκι 56%, κρεμμύδι 15%, πράσο 13%, φυτικά λιπαρά [ηλιέλαιο, φυτικό μαγειρικό λίπος {φυτικά έλαια και φυτικά λίπη «από φοίνικα, σόγια», χρωστική «β-καροτένιο»}], άνηθος 3%, μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι), ηλιέλαιο, ελαιόλαδο 2%.
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:
γάλα, αβγό, ξηρούς καρπούς και σουσάμι.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι σίτου ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.
