Διατήρηση στο Σπίτι:
Διατηρούνται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από».
Αν δεν διατηρηθούν στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθούν την ημέρα της αγοράς.
Τα Τυροπιτάκια KANAKI δεν χρειάζονται απόψυξη πριν μπουν στο φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθούν αφού αποψυχθούν.
Κάθε συσκευασία περιέχει περίπου 35 τεμάχια συνολικού βάρους 800g.
Οδηγίες Ψησίματος:
-
Τοποθετείτε τα πιτάκια, χωρίς να τα αποψύξετε, πάνω σε ένα ταψί σε χαρτί ψησίματος αφήνοντας μικρά κενά ανάμεσα τους.
-
Αλείφετε την επιφάνεια τους με γάλα ή αβγό για περισσότερη γυαλάδα. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στο μεσαίο ράφι μέχρι να ροδίσουν.
-
Για ψήσιμο με αέρα, ψήνετε για 20 λεπτά στους 180°C. Για ψήσιμο με αντιστάσεις πάνω-κάτω (προτεινόμενο), ψήνετε για 25 λεπτά στους 190°C.
-
Προσαρμόστε το χρόνο ψησίματος ανάλογα με το φούρνο σας και τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.
Συστατικά:
Σφολιάτα 66% (αλεύρι σίτου, φυτική μαργαρίνη {[μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια «από: ηλίανθο, βαμβακόσπορο, σόγια» και μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη «από: φοίνικα» σε μεταβαλλόμενες αναλογίες], νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητές [μονο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη «από: ηλίανθο»], ρυθμιστής οξύτητας [κιτρικό οξύ], χρωστική [β-καροτένιο], άρωμα}, νερό, αλάτι), γέμιση 34% (τυρί 54% {μυζήθρα [γάλα], φέτα [γάλα]}, νερό, σιμιγδάλι [σίτος], αρωματικές ύλες, πιπέρι, αλάτι, μοσχοκάρυδο)
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:
μουστάρδα, σουσάμι και ξηρούς καρπούς.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι σίτου ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.