top of page
shutterstock_723271342 27042021.jpg
3D TYROPITA GR EN FR NL DE 400g.png
Tyropita Fyllo Kroustas 400g.png
Tyropita Fyllo Kroustas_GR.png

Διατήρηση στο Σπίτι:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλ μπροστινή όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.
Η Τυρόπιτα με Φύλλο Κρούστας δεν χρειάζεται απόψυξη πριν τοποθετηθεί στο φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί αφού αποψυχθεί.

Κάθε συσκευασία περιέχει μια πίτα των 400g.

Οδηγίες Ψησίματος:

  • Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 180°C. Αφαιρέστε την συσκευασία και τοποθετείστε την πίτα με το χάρτινο ταψάκι στο ράφι του φούρνου κάτω από το μεσαίο. Ψήστε στους 180°C μέχρι να ροδίσει. Συνήθης χρόνος ψησίματος 35-40 λεπτά με αέρα. Στα μισά του ψησίματος χαράξτε προσεκτικά την πίτα με ένα μαχαίρι στα σημεία που είναι κομμένη, για να ψηθεί ομοιόμορφα. Για να απολαύσετε την γεύση της πίτας αφήστε την να κρυώσει για 10 τουλάχιστον λεπτά πριν την σερβίρετε. 

  • Το προϊόν δεν κάνει για χρήση σε μικροκύματα.

Συστατικά:
Γέμιση 55% (τυρί 59% {μυζήθρα [γάλα] 47%, φέτα [γάλα] 12%}, φυτικά λιπαρά {ελαιόλαδο, ηλιέλαιο}, νερό, σιμιγδάλι [σίτος], αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο). Φύλλο Κρούστας 45% (αλεύρι σίτου, νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ξηρή ανενεργή μαγιά)

Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:

αβγό, ξηρούς καρπούς και σουσάμι.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι σίτου ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.

ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΦΙΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ 400g-GR.png
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ για τις αγορές του Εξωτερικού...

STRIFTI TYROPITA KANAKI EXPORTS
Mediterranean Thin filo pastry 3D 400 FAKE.png
3D SPANAKOPITA GR EN FR NL DE 400g.png
bottom of page