top of page
shutterstock_723271342 27042021.jpg
KANAKI Filo Pastry Pie with Spinach and Feta Cheese 400g
KANAKI Filo Pastry Pie with Spinach and Feta Cheese 400g EXPORTS
Spanakotyropita Fyllo Kroustas_GR

Διατήρηση στο Σπίτι:

Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλ. πλαϊνή όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.
Η Σπανακοτυρόπιτα με Φύλλο Κρούστας KANAKI δεν χρειάζεται απόψυξη πριν τοποθετηθεί στο φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί αφού αποψυχθεί.

Κάθε συσκευασία περιέχει μια πίτα των 400g.

Οδηγίες Ψησίματος:

  • Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 180°C. Αφαιρέστε την συσκευασία και τοποθετείστε την πίτα με το χάρτινο ταψάκι στο ράφι του φούρνου κάτω από το μεσαίο. Ψήστε στους 180°C μέχρι να ροδίσει. Συνήθης χρόνος ψησίματος 35-40 λεπτά με αέρα. Στα μισά του ψησίματος χαράξτε προσεκτικά την πίτα με ένα μαχαίρι στα σημεία που είναι κομμένη, για να ψηθεί ομοιόμορφα. Για να απολαύσετε την γεύση της πίτας αφήστε την να κρυώσει για 10 τουλάχιστον λεπτά πριν την σερβίρετε. 

  • Προσοχή! Μην χρησιμοποιείτε το grill και μην ακουμπήσετε το ταψάκι κατευθείαν στα τοιχώματα του φούρνου.

  • Το προϊόν δεν κάνει για χρήση σε μικροκύματα.

Συστατικά:
Γέμιση 55% (σπανάκι 38%, τυρί 30% {μυζήθρα [γάλα] 15%, φέτα [γάλα] 10%, σκληρό τυρί [γάλα] 5%, “παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, αλάτι, πυτιά, καλλιέργεια”}, φυτικά λιπαρά {ελαιόλαδο, ηλιέλαιο}, κρεμμύδι, πράσο, άνηθος, μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι). Φύλλο Κρούστας 45% (αλεύρι σίτου, νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ξηρή ανενεργή μαγιά)

Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:

αβγό, ξηρούς καρπούς και σουσάμι.

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι σίτου και σπανάκι ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.

ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΦΙΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ 400g-GR
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ για τις αγορές του Εξωτερικού...

3D KANAKI TYROPITA KNAKI EXPORTS 400g
3D KANAKI Mediterranean Thin filo pastry 400g
3D KANAKI STRIFTI SPANAKOPITA 400g
bottom of page