

Λεπτή Βάση
ΠΙΤΣΑΣ
ΦΡΕΣΚΙΑ ΖΥΜΗ ΨΥΓΕΙΟΥ

Οδηγίες Διατήρησης:
Διατηρείται στο ψυγείο (2°C - 6°C) µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από». Η ένδειξη «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από» ισχύει µόνο όσο το προϊόν παραµένει σφραγισµένο στην αεροστεγή συσκευασία του. Μετά το άνοιγµα, κλείστε καλά τη συσκευασία, φυλάξτε την στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 2 ηµερών.
Κάθε συσκευασία περιέχει 2 προψηµένες βάσεις για πίτσα, διαµέτρου ~25cm.
Οδηγίες προετοιμασίας:
-
Ανοίξτε τη συσκευασία και αφαιρέσετε μια βάση.
-
Προσθέστε τα υλικά της αρεσκείας σας αφήνοντας γύρω γύρω περιθώριο 1εκ.
-
Τοποθετήστε την πίτσα απευθείας πάνω στη σχάρα του φούρνου σας (χωρίς ταψάκι ή χαρτί ψησίματος) σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 200°C - 220°C για 5-7 λεπτά. Το ψήσιμο πάνω στη σχάρα εξασφαλίζει ομοιόμορφη κυκλοφορία του αέρα και από κάτω, η οποία είναι απαραίτητη για ένα τραγανό αποτέλεσμα αναδεικνύοντας το άρωμα και τη γεύση του προϊόντος.
-
Ψήστε για 5-7 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανή και λαχταριστή.
Προσαρμόστε το χρόνο ψησίματος ανάλογα με το φούρνο σας και τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή του.
Συστατικά:
Αλεύρι σίτου, νερό, προζύµι 22% (αλεύρι µαλακού σίτου τύπου "00", νερό), σιµιγδάλι σκληρού σίτου διπλά αλεσµένο, αλεύρι µαλακού σίτου ολικής αλέσεως, αλάτι, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1,4%, αλεύρι βύνης σίτου, µαγιά µπύρας, µείγµα αρτοποιίας (αλεύρι µαλακού σίτου τύπου "0", µηλόξιδο σε σκόνη), γαλακτωµατοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), διογκωτικό µέσο (όξινο ανθρακικό νάτριο), συντηρητικό (σορβικό κάλιο), φυσικό άρωµα ελιάς. Επιφανειακά επεξεργασµένο µε αιθυλική αλκοόλη.
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από µουστάρδα.
Προψηµένο προϊόν. Παράγεται στην Ιταλία.

Η Φρέσκια Λεπτή Βάση ΠΙΤΣΑΣ KANAKI είναι συσκευασµένη σε προστατευτική ατµόσφαιρα.


