top of page
shutterstock_723271342 27042021_edited.jpg

Κοινοποίηση

Πίτσα με Προσούτο και Ρόκα
Ladle.png

Πίτσα με Προσούτο και Ρόκα

Υλικά

1 λεπτή Βάση
ΠΙΤΣΑΣ KANAKI
3-4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
1 μπάλα μοτσαρέλα
4-5 φέτες προσούτο
Φρέσκια ρόκα (μετά το ψήσιμο)
Ρίγανη ή βασιλικός

Προετοιμασία - Βήματα

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C - 220°C (με αέρα).
Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας στη βάση αφήνοντας ένα κενό 1 εκ. γύρω από την άκρη.
Προσθέστε τη μοτσαρέλα κομμένη σε κομμάτια.
Ψήστε τη βάση απευθείας στη σχάρα για 5-7 λεπτά.
Μόλις βγει από τον φούρνο, προσθέστε τις φέτες προσούτο και τη ρόκα.
Πασπαλίστε με λίγη ρίγανη ή φρέσκο βασιλικό και σερβίρετε αμέσως.

bottom of page