Διατήρηση στο Σπίτι:
Διατηρούνται στον καταψύκτη (max -18°C) *** μέχρι την ημεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από».
Αν δεν διατηρηθούν στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθούν την ημέρα της αγοράς.
Τα Σπανακοπιτάκια KANAKI δεν χρειάζονται απόψυξη πριν μπουν στο φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθούν αφού αποψυχθούν.
Κάθε συσκευασία περιέχει περίπου 15 τεμάχια συνολικού βάρους 450g.
Οδηγίες Ψησίματος:
-
Τοποθετείτε τα πιτάκια, χωρίς να τα αποψύξετε, πάνω σε ένα ταψί σε χαρτί ψησίματος αφήνοντας μικρά κενά ανάμεσα τους.
-
Αλείφετε την επιφάνεια τους με γάλα ή αβγό για περισσότερη γυαλάδα. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στο μεσαίο ράφι μέχρι να ροδίσουν.
-
Για ψήσιμο με αέρα, ψήνετε για 20 λεπτά στους 180°C. Για ψήσιμο με αντιστάσεις πάνω-κάτω (προτεινόμενο), ψήνετε για 25 λεπτά στους 190°C.
-
Προσαρμόστε το χρόνο ψησίματος ανάλογα με το φούρνο σας και τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.
Συστατικά:
Σφολιάτα 66% (αλεύρι σίτου, φυτική μαργαρίνη {[μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια «από: ηλίανθο, βαμβακόσπορο, σόγια» και μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη «από: φοίνικα» σε μεταβαλλόμενες αναλογίες], νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητές [μονό και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη «από: ηλίανθο»], ρυθμιστής οξύτητας [κιτρικό οξύ], χρωστική [β-καροτένιο], άρωμα}, νερό, τυρί σκόνη, αλάτι). Γέμιση 34% (σπανάκι 38%, τυρί 30% {μυζήθρα [γάλα] 18%, φέτα [γάλα] 10%, σκληρό τυρί [γάλα] 2% «παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, αλάτι ,πυτιά, καλλιέργεια»}, κρεμμύδι, ηλιέλαιο, πράσο, άνηθος, μαϊντανός, αλάτι , πιπέρι).
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:
αβγό, μουστάρδα, σουσάμι και ξηρούς καρπούς.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι σίτου ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.