Διατήρηση στο Σπίτι:
Διατηρούνται στον καταψύκτη (max -18°C) *** µέχρι την ηµεροµηνία «Ανάλωση κατά προτίµηση πριν από» (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθούν στην κατάψυξη, να χρησιµοποιηθούν την ηµέρα της αγοράς.
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟΨΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ.
Κάθε συσκευασία περιέχει περίπου 12 τεμάχια συνολικού βάρους 340g.
Οδηγίες Ψησίματος:
-
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 200°C.
-
Ανοίξτε τη συσκευασία και χρησιμοποιήστε όσα από τα τρίγωνα επιθυμείτε. Επιστρέψτε τα υπόλοιπα στην κατάψυξη.
-
Συμβατικό φούρνος: Χωρίς να τα αποψύξετε, τοποθετήστε τα Σπανακοπιτάκια σε ένα ταψί πάνω σε χαρτί ψησίματος, αφήνοντας μικρές μεταξύ τους.
-
Για επιπλέον χρώμα και λάμψη, επαλείψτε επιφάνειά τους με ελαιόλαδο.
-
Ψήστε στο μεσαίο ράφι του φούρνου για 20-25 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
-
Προσαρμόστε το χρόνο ψησίματος και τη θερμοκρασία σύμφωνα με το φούρνο σας. Τηγάνι: Τηγανίζουμε τα Σπανακοπιτάκια ΚΑΝΑΚI σε καυτό λάδι για 5-7 λεπτά μέχρι να γίνουν ροδίσουν. Αφαιρέστε τα και αφήστε τα να ξεκουραστούν πάνω σε απορροφητικό χαρτί, για να στραγγίσει λίγο από το λάδι.
! Προσοχή! Το χάρτινο ταψάκι στην συσκευασία δεν είναι κατάλληλο για ψήσιμο.
Συστατικά:
Γέμιση 54% (σπανάκι 35%, τυρί 28% {μυζήθρα [γάλα] 14%, φέτα [γάλα] 9%, σκληρό τυρί [γάλα] 5% “παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, αλάτι, πυτιά, καλλιέργεια”}, φυτικά έλαια {ηλιέλαιο, ελαιόλαδο}, κρεμμύδι, σιμιγδάλι [σίτος], πράσο, άνηθος, μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι). Φύλλο Κρούστας 46% (αλεύρι σίτου, νερό, άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, ξηρή ανενεργή μαγιά).
Το προϊόν µπορεί να περιέχει ίχνη από:
αβγό, σουσάμι και ξηρούς καρπούς.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.
Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι και σπανάκι ΕΕ και εκτός ΕΕ και τυριά ΕΕ.